Идеи за подновяване на спалното бельо през есента и зимата

0
154

Започват да се усещат по-студени следобеди, отражение, че зимата вече е настъпила. Тук водеща е спалнята и по-точно леглото, в което със сигурност ще прекарвате повече време в гледане на сериал, сън, четене или просто издържане на ниските температури.

Кувертюрата за легло ще придаде много изисканост на вашата декорация и ще издигне всяка визия, която искате да постигнете. За този сезон светлите тонове като светлосиньо са перфектни , особено за да придадат на вашата спалня част от радост и светлина.

Флоралните шарки все още са на мода, но тази есен набират сила онези с винтидж излъчване, с малки цветя и по-тъмна и пищна палитра. Ако изберете този стил, тогава го комбинирайте с възглавници с различни форми, в идеалния случай от меки материи като космати или кадифе.

Придайте баланс на леглото си с едноцветно одеяло . Поставете го в краката й, не само ще изглежда страхотно, но и ще служи за покриване, когато искате да легнете да си починете през деня.

Модерни линии

Линиите са още една класика на спалното бельо и са перфектен вариант да оживите сивата есен. Предпочитайте тези със силни цветове, като червено или оранжево , и ги комбинирайте с плътни възглавнички в същите тонове.

Този тип спално бельо ще изглежда страхотно както в спалня за възрастни, така и в такава за деца или юноши, така че е идеално за споделени пространства или такива, които ще се използват от няколко души, като например стая за гости.

Изберете чаршафи , които подхождат на външния вид на вашето легло и, разбира се, са плътни и удобни. Не забравяйте, че броят на нишките ще определи тяхното качество.

Този есенен сезон семплите и елегантни дизайни се открояват, създавайки приятен и балансиран контраст с покривки за легло или завивки с повече дизайн. Ето как белите чаршафи поемат водеща роля, да, с някои детайли като цветни линии или малки точки, които създават изненадващи и по-младежки дизайни.

За най-класическите линиите в неутрални тонове, като бежово или сиво са отличен вариант, те ще се съчетаят много добре с практически всеки друг дизайн или цвят.

Одеяло

Одеялата или покривалата са не само топъл вариант, но и много декоративни. Поставяйки ги на леглото си, било то в долната част, или с по-свободен стил (като „метнати“ върху него), ще внесете много топлина в спалнята си. Можете да изберете материал: прежда, ако все още ви е малко топло през есента, или вълна, ако предпочитате нещо по-топло.

Тази есен придайте на спалнята си обрат, като обновите спалното си бельо.