Какво е експресен заем?

0
140

Експресният заем е форма на заем, който се отпуска от небанкови компании за всякакви потребителски цели, така наречените бързи кредити. Това е краткосрочен и бърз продукт, което означава, че документацията е сведена до минимум и парите се депозират в сметката на потребителя за нула време.

Тази форма на заем се отпуска без гаранции и обезпечение под формата на удостоверения за доходи от работодателя. Това означава, че не е необходимо да имате документиран доход. Възможно е теглене на бързи кредити само при писмена декларация, в която декларираме, че имаме месечни постъпления по сметката в определен размер без да посочваме източника на доходи. Небанковите кредитни компании имат опростен начин за проверка на данните на кредитополучателя.

Бърз заем могат да получат възрастни с валидна лична карта, банкова сметка и актуален телефонен номер.

Експресен заем се отпуска на физически лица за всякакви цели. Има характеристиките на стандартен заем. Но от класическия заем той се различава по начина и времето на мобилизиране на средства.

Как да получите бърз заем?

Най-бързият начин да получите заем е чрез интернет. 

Можем да вземем предвид оферти от различни небанкови компании и да изберем тази, която най-добре отговаря на нашите очаквания. След това остава да създадете акаунт на уебсайта на избраната кредитна компания и да кандидатствате за заем.

Какво друго си струва да знаете за заемите до заплата?

В момента все повече финансови агенции предоставят изключително изгодни промоционални оферти, при която първият заем е напълно безплатен. Благодарение на тази оферта можете да вземете бърз кредит без лихва. Важно е обаче да не закъснеете нито един ден с погасяването на такъв заем, защото тогава той се превръща в оферта при обикновени условия. Дисциплинираните хора, които знаят, че трябва да вземат пари назаем само за няколко дни, със сигурност ще се радват да се възползват от такава промоционална оферта.

Източник: creditofiesta.net