Как да добием приятен тен на плажа и извън него

0
473

Комплектите за тен представляват най-новата лудост в плажната тематика. Те са перфектното допълнение към плажни кърпи и другите, обичайни аксесоари. С възможността да комбинирате най-доброто от всичко, ще се насладите на ефекта. Този продукт съчетава високотехнологичен лосион за тяло с удобството на преносим солариум. Ако търсите тен, който да добиете бързо и лесно, може би това е точното, което търсите.

Комплектите „Комбид Бийч Туникс“ се произвежда от „Сънбийм Интернешънъл“ – лидер в производството на продукти за грижа за кожата. Техните съставки включват патентован светлинен ускорител без ултравиолетови лъчи, както и стимулатор на тен и лосион за тяло, специално формулирани за употреба върху кожата. Те предлагат пълна гама качествени продукти за тен, включително лосиони за тяло, гелове, спрейове, пудри и други.

Плажните комплекти за тен са подходящи както за възрастни, така и за деца. Лосионите и геловете за тяло имат висок защитен фактор и се препоръчват за ежедневна употреба. Те осигуряват ефективен и безопасен начин за безпроблемно почерняване на кожата. Ускорителят на тен помага да се засили процесът на придобиване на приятен загар, който прави кожата ви да изглежда съвсем естествено потъмняла. Всички тези невероятни продукти са тествани стриктно, за да се гарантира тяхната ефективност и безопасност.

Комбинирането на такъв комплект с преносим солариум е чудесен начин да получите най-добрия тен и без слънце. Можете да прекарате деня на плажа или да излезете на къмпинг, и пак ще се почерните приятно. През нощта можете да се гушнете в партньора си, да вземете топла вана с мехурчета и да заспите с мисълта, че сте добили невероятен загар. В комбинация със „Сънбийм Сън Файндър“, вашият комплект за плаж плюс преносим солариум ще ви гарантира, че ще се радвате на здрава и красива кожа месеци наред.

Комплектите за добиване на тен са чудесни за хора, които имат натоварен живот, но въпреки това искат да изглеждат добре. Ще се насладите на незабавен тен, имайки възможността да изпробвате различни слънцезащитни продукти, гелове и кремове за тен, преди да се ангажирате с един конкретен продукт. Тези изделия  ви дават естествен тен, без риск от рак на кожата. Те са лесни за използване, не оставят белези след себе си и поддържат красив външен вид след редовна употреба. Идеални са за и за хора, които имат суха и чувствителна кожа, тъй като предлагат добра защита от слънчевите лъчи. Тези техни свойства ги правят подходящи както за всеки ден, така и за почивка под лятното слънце.