Как да поръчаме български книги зад граница

0
97

Преди поръчването на български книги зад граница е било трудно, но това вече не е така благодарение на магазина БългаранЪ.Те разполагат с огоромна колекция от над 45 хиляди продукта сред които: книги на световно известни или българаки автори написани на български език, козметични продукти от Българаска роза или лавандула, също така и много и най-различни видове дрехи с български мотиви, носии и още много други.

Както споменахме тяхната колекция от книги е доста обширна и е разделена на жанрове като най-известните са: Трилър, Ужаси, Романи и Научнопопулярни. Разбира се, те са помислили и за най-малките. Разполагат с голямо количество детски книжки на български език, които са написани от чужди или български автори. БългаранЪ разполага и с учебници и учебни помагала на български език, чрез които независимо в коя точка на света се намирате, децата ви ще могат да учат на български . За всички ни е важно, независимо дали живеем в България или извън нея, децата ни да знаят и да владеят родният си език, е БългаранЪ са се погрижили и за това.

На всички ни е ясно как определени автори продават книгите си за отрицателно време, а след това даденото четиво не е достъпно в продължение на месеци заради изчерпване на тиража. Е БългаранЪ може да улесни този проблем за вас. Можете да изпратите запитване до екипа на магазина и ако има достъпен екземпляр в страната те ще направят всичко възможно той да достигне при вас.

Магазина разполага и с доста керамични съдове с традиционни български мотиви и когато някои реши, че иска това нещо, една причина го възпрепятства да си го поръча: Възможнпто чупене по време на транспорта до дадената страна. Е Екипа на сайта внимателно опакова всяка поръчка и се грижи, поръчаните от вас продукти да достигнат до вас непокътнати, така че можете да бъдете спокойни, че поръчаните от вас стоки ще пристигнат здрави и непокътнати.