Консумативи за миглопластика

0
36

Мерлин Монро е казала: „Красотата – това е свобода“. Вдъхновена от красотата и изяществото, което мога да създам със своите ръце и знания, аз се развих като професионалист във фризьорството, грима, микропигментацията и миглопластиката. В моя салон, „Jenya Myankova – Lash Boutique“, може да се насладите на професионално направени миглопластика във Варна, ламиниране, професионален грим, официална прическа, перманентен грим, както и да откриете едни от най-качествените продукти за миглопластика на пазара.

Когато отвориш сайта https://myankova.com/  ще откриеш, че той не е само визитна картичка на салоните Lash Boutique – Jenya Myankova и училището по миглопластика. Той е и успешно налагащ се онлайн магазин за продажба на висококачествени продукти и консумативи за миглопластика, изпитани и използвани лично от мен в практиката ми. Защото се уверих от опит, че красотата на погледа зависи от комбинацията на професионализъм на lash стилиста и висококачествените материали за миглопластика. 

Възникнала в Япония, миглопластиката е създадена да оформя миглите на очите, моделирайки ги в различни визии – от напълно усъвършенствани натурални до екстремно драматични. За целта се използват различни техники – ламиниране на мигли; удължаване и сгъстяване на мигли… Всяка техника в миглопластиката е поредица от професионални действия, изискващи различни по вид консумативи и материали. Правилно подбраните консумативи гарантират дълготрайността на поставените изкуствени мигли и перфектния им външен вид, като в същото време запазват комфорта на очите. 

Изкуствените мигли дават огромни възможности за разкрасяване в миглопластиката. Богатият избор на подходяща дължина, извивка, дебелина и цвят може да превърне погледа в котешки, съблазнително кукленски, драматичен… Изискването за тях е да са леки, еластични и с максимално естествен вид. Миглите за миглопластика копират до съвършенство естествените мигли – в основата си са по-дебели, а върхът е по-тънък. Така работата с тях е по-лесна, а окото – по-очарователно. 

Миглите за миглопластика се лепят със специално бързосъхнещо лепило. Неговото качество и безопасност за очите се определя от минималните изпарения при поставянето му и максималната му издръжливост върху естествената мигла. Но за идеалното ветрилце от мигли освен косъмът и лепилото, фактор имат и другите използвани, по време на процедурите, консумативи – пинсети, четки, пяна за мигли и др. 

Като дългогодишен специалист съм наясно, че най-добрите пинсети за миглопластика са тези, които се затварят плътно и имат стабилна структура. Произведени от японска неръждаема стомана, хирургически клас тип G1, пинсетите перфектно преминават химическа и термична стерилизация. Техните остри, здрави върхове позволяват отлично разделяне и разпухване на снопчетата мигли.

Миглопластиката изисква професионални четки за боядисване на вежди/ламиниране на мигли. Произведена по специална технология, самата четка за миглопластика има дълъг живот дори при активна употреба и редовно измиване с почистващи препарати. 

Разнообразието от помощни материали за миглопластика също е достъпно на сайта ни. Тук ще откриеш четки за мигли, микробръш и макробръш за почистване на ресниците, или за нанасяне на праймър и обезмаслител за мигли, помощни средства за работа с лепило, поставки и таблети за мигли. Това са и консумативите, с които аз и моят екип в Lash Boutique работим.

Защо да се доверите на Lash Boutique – Jenya Myankova за качествени консумативи за миглопластика? Защото, аз съм професионалист и имам изключителен опит с консумативи, който може да предам на своите колеги. Lash Boutique – Jenya Myankova спестява време, финанси и объркване в избора на консумативи за миглопластика! Заповядайте да разгледате онлайн магазина ни, за да се уверите!