Макси мода за пълни дами: Как да демонстрирате фигурата си със стил!

0
105

Начинът на живот и модата са неразделни. Дори в този дигитализиран свят любовта към традиционното облекло остава сред хората. Модата е начин на живот. Тя е и изкуство, което отразява не само кой сте, но и как виждате себе си. Макси модата за жени с пълна фигура е един от най-важните аспекти на стила за всяка жена. Тази статия се фокусира върху това как да покажете фигурата си със стил, като останете верни на личното си чувство за стил и вкус – а не на това, което някой друг казва, че трябва да носите!

 

Какво е макси мода?

Макси модата е поджанр на модата, който се занимава предимно с дълги дрехи. Макси роклите, палтата и другите дрехи обикновено са с дължина 10 или повече сантиметра над глезена. Модните артикули макси обикновено са до средата на прасеца или над него. Облеклата тип “макси” обикновено са предназначени както за жени, така и за мъже. Модата макси се заражда през 60-те години на миналия век. Тя се свързва с хипи културата и силата на цветята. Модата Maxi е популярна сред различни субкултури, включително готическата субкултура и екологичната субкултура.

 

Как да изглеждате добре в рокля или палто в смел цвят

Повечето жени смятат, че смелият цвят ще ги накара да изглеждат като клоун. Това просто не е вярно. Смелият цвят може да ви стои зашеметяващо, стига да изберете правилния и да знаете как да го носите. Повечето пълни жени трябва да избягват ярките и светлите цветове и да се придържат към по-тъмните цветове. Ето няколко съвета за това как да изберете правилния цвят за макси рокля или палто с пълна дължина:

Когато се съмнявате какъв цвят да изберете, изберете черно. Този цвят ще поласкае почти всеки тон на кожата и цвят на косата.

Ако сте с наднормено тегло и имате по-тъмна кожа, ще ви седят добре следните цветове:  златисти, лилави, синие и оранжеви, червени и зелени.

Ако сте с наднормено тегло и имате по-светла кожа, заложете на сините и зелените цветове, оранжевите и жълтите, а също  златистите и червените.

Какъвто и да е цветът на кожата Ви, не се притеснявайте да носите макси дрехи в по-ярки цветове!