Полезни съвети за избор на кухненски мебели по индивидуален проект

0
719

Кухненските мебели могат да бъдат цялосттна кухня, съчетана с рафтове, механизми, кухненска маса и столове, а може да бъде и самата кухня, представена на клиента по  индивидуален проект, т.е. по изисквания и предпочитания, според самия клиент.

Разположението на корпуса на кухнята е от голямо значение, и именно когато се касае за кухня по проект, то това означава, че можете да избирате кухня в  Г-образно разположение, П-образно такова, или традиционно, в права линия. Естествено, освен разположението, редица други фактори оказват влияние. Възможността от вграждане на електроуреди е едно от другите важни неща. Именно по време на проекта, точно във времето, когато се планува проект, трябва да се определи дали кухненската готварска печка ще бъде от вграден тип, или традиционна. Тук трябва да добавим, че трябва да се помисли и за микровълновата фурна, за хладилника, пералнята и другите уреди, които намират приложение ежедневно.

Що се касае до материалът, от който кухните могат да бъдат изработени, то те са MDF и ПДЧ-плоскости. Голям избор на дървесен фурнир и цветове с финиш на мат или гланц имат клиентите, решили да си проектират кухня по свое усмотрение.  Функционални механизми, триизмерен проект, който да ВИ покаже как би изглеждала новата кухня в действителност, както и възможността да добавите / премахнете елемент, който сметнете за излишен, или че ще бъде в полза – всичко това можете да получите при поръчка на кухня по индивидуален проект.

Все пак, нека споменем за многото ползи от кухните по поръчка.

Първата голяма и важна полза, това е възможността да се разработи кухня по размерите на Вашето помещение – нещо изключително важно.

Второто важно нещо, това е допълнителното удобство, тъй като подобна кухня може да се проектира персонално, според препоръките на клиента.

Третото важно нещо – функционалността. Още по време на проектирането могат да бъдат вмъкнати редица компоненти, които да направят ежедневието далеч по-лесно и удобно.

При покупка (поръчка) кухни по проект, то Вие получавате удовлетворение на Вашите желания. Ако искате гардероба ви да има още едно чекмедже, или вместо закачалки да имате рафтове, това може да имате само ако изберете мебели по поръчка. А когато сте видели кухнята на мечтите си например, но сте я видели в интернет и няма от къде да купите абсолютно същата, вашето решение е да ги поръчате и така да имате точно това което искате.

Искрено се надяваме съветите, мнението на нашите специалисти, подготвили със старание и любов тази статия да Ви помогнат да вземете правилното решение.