Пролетни усещания на вашата стена

0
94

Когато зимата едва излезе от апатията си, първите пъпки и цветя се появяват от земята. Гората придобива нов живот в прекрасните ръчно рисувани картини, и е представена в очарователно разнообразие от цветове. Множество нюанси на природата се борят да си пробият път през сивата маса, усилие  което вдъхновява.  По поляните пъстрите цветя цъфтят върху мократа трева, първите обитатели на гората излизат на разходка, а ярката слънчева светлина разсейва мъглите, пролетта се отразява с радостен ентусиазъм в цветните картини.

Ярки зелени тонове, топли червени и романтични пастелни цветове,с ръчно рисувани акрилни и маслени картини ще пренесът тези пролетни усещания направо във вашата всекидневна за  да създадете уникален оазис.

 Признаците на пролетта през всички сезони

Пролетта идва и си отива, но ръчно рисуваните картини остават по стените, за да ви развеселят през студените зимни месеци. Без значение какъв дизайн изберете, всяка картина с пролетен мотив ще ви накара да се влюбите в нейните детайли и изразителност. Леките щрихи с четката и техниките, подобни на колаж, са това, което прави творбите да се открояват и им придават онзи уникален вид за пространство на спокойствие и релакс.

Много велики художници  представят пролетта, сезон, богат на естествени чарове и светли нюанси. Ето защо е очевидно как всяко съвременно позоваване на художествено течение от миналото винаги предполага нови и непубликувани интерпретации, които спомагат за обогатяването на една велика и безсмъртна традиция.

картини за стена

Природата е източник на вдъхновение за художници и творци от векове. Отначало като религиозен символ. След това, като абсолютен протагонист в изкуството, докато премине от живопис към печат.

Кой може да си представи украса без цветя? Независимо дали по естествен начин или интерпретирани в картини и щампи, флоралните мотиви ни заобикалят. Имало е време обаче, когато това не е било така: векове наред най-висшето изкуство е било религиозно и историческо и в живописта е нямало място за представяне на цветя.  Въпреки това през Ренесанса вече се появяват цветя, но почти винаги, за да подсилят идеите и моралните принципи със своята символика.