Сувенири за 2022г

0
191

Модата на сувенирите е почти толкова променлива, колкото модата на дрехите. Всяка година има нови тенденции, които се стремим да следваме. За да зарадвате своите клиенти, партньори и служители с най-актуалните фирмени сувенири, трябва да сте в крак с най-новите тенденции. Ще ви запознаем с тях. При избора на действителни офис аксесоари основното е да разберете основните тенденции. И в съответствие с тях да вземе окончателното решение. И така, какви тенденции наблюдаваме през последните няколко години?

  1. Зелена тенденция. Социалната отговорност на всеки бизнес не е нова идея, но не губи своята актуалност. Все повече са привържениците на съзнателното потребление и използването на екологично чисти материали. Използвайте рециклирани или екологично чисти продукти като корпоративни подаръци за 2022 г., за да покажете, че се грижите за бъдещето на планетата и да насърчите другите да направят същото. Популярни офис аксесоари:

Тетрадки с лго от рециклирана хартия и др.

Чаши за многократна употреба, термо чаши с лого;

Еко-писалки, флаш памети, други бамбукови канцеларски материали; Купувачи, изработени от естествени или рециклирани материали;

  1. Тенденция в здравеопазването. Ерата на коронавируса принуди всички нас да погледнем по различен начин на отношението си към собственото си здраве. Опасният вирус направи свои собствени корекции във всички сфери на живота и оказа силно влияние върху рекламния пазар. Продуктите, които в една или друга степен помагат да се предпазите от вируса, станаха много популярни.

Включва:

Маски за лице;

Изделия от антибактериална пластмаса (чаши, химикалки, безжични зарядни устройства);

Средства за измиване и дезинфекция на ръце (безконтактни дозатори за сапун, контейнери за антибактериални спрейове и др.).

Преносими бактерицидни лампи.

  1. Тенденция за здравословен начин на живот. Никой не иска да се разболява, всеки иска да бъде здрав и активен. И затова през 2022 г. продуктите, които насърчават здравословния начин на живот, ще бъдат полезни. Това може да включва:

Спортни бутилки за вода;

Чанти на кръста за джаджи;

Подложки за фитнес;

Фитнес гривни и др.

  1. Тенденцията за домашен уют и удобство. Заради пандемията много хора са принудени да прекарват повече време вкъщи, а някои все още са „на разстояние“. В тази връзка сувенирите, които ви позволяват да създадете комфортна и уютна атмосфера у дома, са много търсени.
  2. Тенденция за технологичност. Ако искате да позиционирате вашата компания като крачка с времето, препоръчваме да заложите на технологични бизнес сувенири. Какво може да бъде?

Отопляеми чаши;

Интерактивни календари;

Интелигентни високоговорители;

Подложки за мишка с функция за безжично зареждане и др.

И също така ви съветваме да не забравяте за символа на 2022 г. – Водния тигър. Ще бъде страхотно, ако този герой може да се впише във вашия корпоративен стил!